Hvem er vi

Salonen

Hair4You er en modebevidst salon med et højt serviceniveau.

Vi deltager løbende i forskellige, kreative shows, messer og kurser i ind- og udland, så vi hele tiden kan holde os ajour med de nyeste trends og tendenser.

Kvaliteten og kreativiteten er i højsædet, og kunderne er i centrum.

Hos Hair4You værner vi om kundekontakten, og dialog, personlige ønsker og rådgivning indgår som en hel naturlig del, når vi sammen bliver enige om, hvordan din næste frisure skal være.

Vi er kreative, modebevidste og perfektionistiske helt ud til fingerspidserne.

Vi tager løbende på kursus i f.eks. klip og farve til såvel damer som herrer, langthårsopsætninger med mere. På den måde er vi hele tiden opdaterede, når det kommer til de nyeste trends og de seneste tendenser.

Hvert år besøger vi forskellige messer og shows, og mindst én gang hvert år tager vi til London, hvor en af de allerbedste messer indenfor hårmode finder sted.

Vi lægger stor vægt på at komme ud og søge ny inspiration, så vi kan finde den helt rette frisure/farve til netop dig.

Frisørerne

Karina

Karina er indehaver af Hair4You ApS.
Hun er udlært i vejen og har 21 års erfaring med frisørfaget.

Lone

I 2014 scorede hun bronze til svendeprøven. Lone er super dygtig, og vil guide Jer sikkert igennem frisure analysen. Lone har beskæftiget sig meget indenfor langthårsopsætning.

Jane

Jane er desværre sygemeldt på ubestemt tid.
Jane har haft sin egen salon i Brørup i mange år og er yderst faglig dygtig. Hun bestod sin eksamen med bronze og deltager i forskellige shows indenfor hårmoden.

Thomas

Thomas er udlært med bronzemedalje i 2016 ved ArtHair i Brørup. Frisk, utrolig kreativ ung fyr, som holder sig opdateret med tidens trends.

Vi glæder os til og byde dig velkommen hos Hair4You.

Kærlig hilsen

Hair4You ApS.

Nørregade 12, 6600 Vejen.

Leder du efter..